slide show

En vanlig.....

ovanlig lördag här hos oss.
Maken är på ledarkurs inom fotbollen. F har haft kompis som sovit över, T bakar med mormor och själv har jag tagit en promenad i skogen. 
Jag funderar så bra när jag promenerar! Skogen ger mig lugn, min meditation. Idag behövde jag samla ihop mina tankar, "se" inåt,fokusera och känna glädjen som spritter inom mig.
Igår tog jag ytterligare ett beslut som utifrån kan verka helt vrickat, jag tackade nej till tjänsten som jag skrivit om.
Vad? Kanske du tänker, men jag har fått nog av beslut tagna av fel orsaker!
Livet springer på och jag har så mycket energi som jag vill använda på rätt sätt.
Sååååå nu gäller det all or nothing=)
 
Köpte mig lite blommor som får möta oss i hallen på övervåningen. Du vet den hallen som egentligen bara vi ser på väg till eller från sovrummet. Som egentligen kanske har prio 2 men om kändes så rätt att ge lite piff. 
För tänk att vakna och se detta en grå, kall och blåsig februari dag..... 
Visst blir man bara glad?!
 
 
 
Kram
A
 

Men hej....

.... I am alive =)
Vet inte riktigt vart jag ska börja för mycket har hänt sedan senast inlägget....
Jag har sagt upp mig (!) och jag har gjort något som jag lääääänge velat göra ( berättar om det när jag känner mig mogen).
Nå det var ju endast 2 saker....men för mig stora livsomfattande saker.
Att säga upp mig är något jag tidigare har gjort men skillnaden denna gång är att jag slutar utan att veta vart vägen bär. Eller ja lite vet jag....jag kommer att börja jobba i vårt familjeföretag samt fortsätta med min fristånde Mary Kay verksamhet. 
Jag går från en "säker" framtid ( om nu ett fast jobb är en säker framtid?) till livet som egen företagare igen. 
Visst är det ovisst, främst ekonomiskt, men WOW vilken frihet!!! Lön i alla ära men frihet är något som är oerhört viktigt för mig. Att kunna designa mitt arbete efter mitt och min familjsliv, det är värt så otroligt mycket mera än pengar i lönekuveret! Att göra karriär är inget jag längre strävar efter, men att få ett rikt och harmoniskt liv det är min mission!
Jag bestämmer hur mycket jag ska tjäna ( inga mera lönesamtal ), när jag ska jobba och när jag ska vara ledig (inte behöva fråga om lov, jag bestämmer), vart jag ska jobba och med vem( hemma framför datorn osminkad i myskläder eller dressad och sminkad på affärsmöten). Det känns som det är nu på riktigt mitt liv börjar!!
Känns som jag levt i ett vakum och det är nu livet börjar. 
Jag har varit egen företagare tidigare så det är inget som skrämmer mig. Skillnaden då mot nu är att jag tidigare hela tiden ville försäkra mig om en bakväg, jag hade alltid ett eller flera extra jobb på g. Ifall ifall mitt företag skulle gå dåligt.
Nu vet jag att det är endast jag som påverkar min framtid och mitt företag! 
Nu börjar en ny era och jag tänkte ta med er in i min nya framtid. Flera förändringar ligger under ytan och kommer succesivt att poppa upp, häng med vett já=)
 
 
Kram
A
 

Googlat...

....vilket jag inte skulle göra hade jag lovat mig själv. Men så blev oron/nyfikenheten större och jag googlade!
 
Jag har alltid varit en soldyrkare och tyvärr i min "ungdom" inte solat säkert med solskydd tex.
Kalla mig gärna hypokondriker men nu vill jag kolla upp mina leverfläckar, vill känna mig säker.
Om man nu någonsin kan känna sig säker....
Sista veckan innan "verkligheten" börjar, kommer därför innehålla läkarbesök. Fast jag ser till att fylla upp med fikadater och girl talk också =)
 
Kram
A