slide show

Bloggvänligt.....

......önskar att jag hade det oftare!
Men näe det ligger nästan alltid lite stök framme, hundleksaker, sladdar som inte blivit uppfästa, veckans post, en halv vissen blomma eller något annat lika obloggvänligt! 
Jag kan verkligen stressa upp mig till Max över dessa saker, till saken hör att min familj inte vill ha samma ordning som jag.... Ett smärre dilemma.
Har försökt leva mera och inte tänka så mycket på stöket.... Gillar att städa eller egentligen inte att städa för det gör mig bara sur, utan att ha rent omkring mig. Men med en aktiv familj, katt och en långhårig schäfer kan du bara gissa hur det ser ut bara efter en kort stund:)
Så dagens bild är en helt oretuscherad bild från vårt uterum. Rummet som är i en övergångsperiod. Rummet som ska tapetseras och bli med nya möbler. Just nu funktionellt men ser inte ut som min vision.... Snart kanske?!
Solen, den underbara skiner in och har en glädjande och lugnande effekt i alla fall!
Snart blir det jobb för min del, vad gör du så här på söndagen?
 
 
Kram
a

Annars...

.....har jag en lite bättre lördag:)
Dricker vin och susar runt i cyberrymden. Nya planer har börjat spira....säker inspo. Kan det hända är det solen och vårkänslorna som spirar?!
Annars startade dage, med rivfart,iväg till stormarknaden för att fylla på kyl och frys, hem där storstädning stod på schemat. Nya mattor kom på plats i badrummet och det doftar såpa, så härligt!
Middagen blev som hos säker många andra, årets första grillmiddag. Men halleluja så gott !!
F fixade efterrätt, chokladpudding med grädde och hallon, mums.
Sommarformen då? Ja den får jag tänka på en annan dag*ler*.
Nu ska jag fortsätta besöka er, ha en toppen lördag!
 
 
 
Kram
A
 

Det härliga....

....ljuset har återvänt!
En känsla av lycka och glädje sprider sig i min kropp i takt med att solens strålar letar sig in genom mina förvisso smutsiga fönster.
Allt blir liksom lite lättare när solen är med och kvällarna blir ljusare. Kan inte låta bli att sitta drömmande på trappan i solen om så om än för bara en liten stund och drömma om sommaren.
När jag kan smita ut men dagens första kopp kaffe och vända ansiktet mot solen en tidig sommarmorgon. Det ända som hörs är friden och en och annan fågel=)
Men låt oss inte hasta iväg, tiden fram till sommaren är ack så ljuvlig den med!
 
 
Kram
A