slide show

Jag ser....

....ljuset!
Hej kära du, hoppas du har haft underbara juldagar!
Vår jul blev lite annorlunda, då min svärmor blev inlagd på sjukhus och blev kvar över julhelgen. Tack och lov så är hon hemma nu igen!
Juldagen spenderade vi hos mina föräldrar och de senast 2 dagarna har vi lunkat fram i hemmets lugna vrå.
Frukost vid 10, en promenad, låååång fika och sen lite filmtajm på det. Dagen idag har nästan varit samma sak förutom  att jag varit en sväng till mitt gym ( sån lyx jag har här hemma) och fastnat i Nextroy och boken Änglamakerskan. Men hej lyssnarbok! Jag vet jag är sen, men vilken grej! Både "läsa bok" och fixa saker.....galet bra. Finns dock en baksida för mig, jag blir lite "manisk" och måste höra hur det går, mao blir jag osocial!
Nu är boken slut och så är helgen.
Visserligen är jag ledig många dagar till men F åker på fotbolls läger imorgon och blir borta till onsdag. Hur ska mitt mammahjärta klara det??
Vi, mannen, jag, T och hennes kompis A åker till Jkpg och bor på hotell, badar och tar en sväng på stan under tiden. Så ja, det blir bra!
Snön har äntligen kommit och snart skriver vi 2016. Redan nu känner jag att 2016 kommer bli det best year ever!!!
 
 
Kram
A
 

Knarkat...

....jul BIG TIME idag!!
Dagen idag har varit innehållsrik, promenerat (vilket inte har hänt på över 1 månad), bakat julgodis, T har varit the baker och gjort fina hundkex , vi har skrivit julkorten (ja jag vet vi är seeena men hålla ut vänner, korten kommer!), slagit in julklappar, klätt granen och mannen ja han jobbar lite ( vilket han gör mest hela tiden iofs).
Nu fattas bara kylan och snön sen är det jul!
 
Timmar blev till dagar som blev till veckor utan inlägg. Precis så känns mitt liv just nu och i ärlighetens namn har det gjort det ett tag. Jag hinner inte riktigt med liksom!
Tankar snurrar. Vågar jag ? Vågar jag inte? Hur svårt ska det vara???
I veckan har jag återigen blivit påmind om hur skört livet är och hur fort det kan ta slut! Såååå vad väntar jag på? Timmar blir till dagar som blir till veckor, månader och år och visp så undrar jag vad som hänt i "riktiga livet" när jag mest stressat runt och försökt få alla nöjda. Alla utan mig själv då vill säga....
Känner att det blir helt fantastiskt med ledighet nu. Jag behöver rensa tankarna och välja väg.
Två dagars jobb till sen väntar lååååång ledighet=)
Hoppas du har en härlig 4:e advent!
 
 
Kram
A