slide show

Vilken dag...

...är det? Jo just det är Fredag =)
Ute har det regnat heeeela dagen lång, men vad gör väl det när man är ledig???
Vi passade på att sova länge, en ovanlighet må jag säga i vår familj. Alltid någon aktivitet som står på agendan.
Visst fanns det saker som pockar på uppmärksamhet en ledig dag som denna, men just idag så valde jag att strunta i måsten och istället ägna tiden åt att komma ifatt med "livet".
 
Denna vecka har jag rest i jobbet 3 dagar, väl hemma i onsdagskväll så bar det av raka vägen mot seriepremiär för mina tjejer i fotboll.
Trots att jag byltat på mig ( trodde jag ja!) så kröp kylan ända in i benmärgen....fy hundan hade lyckats glömma att det var så kallt att agera fotbollssuporter!
 
Försov oss sen i torsdag så på mindre än 30 min var vi klara och hade ätit frukost....kanske inte låter som så lite tid men för vår familj så är det liiiite lite tid! 
2 tjejer som ska fixa fram för spegeln och så jag då....Som mamma så är jag förpassad till sista plats framför spegeln i badrummet. Maken har första tjing då han alltid är super snabb.
Rutin, rutin och upp med en tofs, svips på med kläderna och en macka och kaffe på stående fot, så kom jag och brudarna i tid till jobb och skola även denna dag =)
 
Dagen idag startade i mycket makligare tempo. Har hunnit med både lite kontering på makens jobb, en sväng till gymmet, tvättat en maskin tvätt, betalat ett par räkningar och målat första vändan med kalkritrit i vardagsrummet. Inte illa pinkat ;)
Bilder på vardagsrummet före, under och efter kommer, men herre jisses det blir bra =)
Just det ja årets första rabareberpaj med maaaaassor av vaniljsås har vi ätit idag. Det är en fröjd att gå ut i trädgården för att plocka in egna rabarer!
Nu blir det soffhäng ....
 
 
 
 
 
Kram
A

Kom ihåg mig?