slide show

Jag ser....

....ljuset!
Hej kära du, hoppas du har haft underbara juldagar!
Vår jul blev lite annorlunda, då min svärmor blev inlagd på sjukhus och blev kvar över julhelgen. Tack och lov så är hon hemma nu igen!
Juldagen spenderade vi hos mina föräldrar och de senast 2 dagarna har vi lunkat fram i hemmets lugna vrå.
Frukost vid 10, en promenad, låååång fika och sen lite filmtajm på det. Dagen idag har nästan varit samma sak förutom  att jag varit en sväng till mitt gym ( sån lyx jag har här hemma) och fastnat i Nextroy och boken Änglamakerskan. Men hej lyssnarbok! Jag vet jag är sen, men vilken grej! Både "läsa bok" och fixa saker.....galet bra. Finns dock en baksida för mig, jag blir lite "manisk" och måste höra hur det går, mao blir jag osocial!
Nu är boken slut och så är helgen.
Visserligen är jag ledig många dagar till men F åker på fotbolls läger imorgon och blir borta till onsdag. Hur ska mitt mammahjärta klara det??
Vi, mannen, jag, T och hennes kompis A åker till Jkpg och bor på hotell, badar och tar en sväng på stan under tiden. Så ja, det blir bra!
Snön har äntligen kommit och snart skriver vi 2016. Redan nu känner jag att 2016 kommer bli det best year ever!!!
 
 
Kram
A
 
Ekenäsliv

Taaack, vad glad jag blir :))

Så härligt ni haft det! Vi har med kommit ner i varv. Idag ar jag styrt runt och städat då granen barrat som sjutton... Men nu är det ute och det känns ju lite vemodigt med.
Skönt att svärmor mår bättre <3
Ha en fin kväll!
Kram Anna, som med ser fram emot ett ljusare 2016!!


Kom ihåg mig?